вгору

Підсумки тижня (з 15 по 18 жовтня 2019 року)

ДПС оновила план-графік планових перевірок фізичних осіб (розділ ІІІ плану-графіка) станом на 17.10.2019 року. Отже, радимо фізособам-підприємцям перевірити: чи не включені вони до оновленого плану.

Також 17.10.2019 року Президент підписав закони щодо застосування РРО. Поки що тексти підписаних законів не оприлюднені. Про проєкти даних законів ми писали раніше у Блозі бухгалтера.

Мінфін затвердив нові форми реєстраційних документів для платників єдиного податку, а саме: заяву про застосування спрощеної системи, розрахунок доходу до неї, витяг з реєстру платників єдиного податку та заяву про отримання такого витягу. Дані форми наберуть чинності після опублікування. 

Державна регуляторна служба оприлюднила проєкт комплексних перевірок на 2020 рік. Підставою для проведення щодо суб’єкта господарювання комплексного планового заходу державного контролю являється внесення такого СГ до планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) різних органів держнагляду.

ДПСУ повідомила про те, що з 01.01.2020 року платники податків подаватимуть декларацію про майновий стан і доходи за новою формою. Також читайте, що змінилось у формі декларації.

Також наші експерти підготували для Вас інструкцію щодо особливостей налаштування комплектів підписів документів у програмі M.E.Doc.

Більше новин і корисних матеріалів читайте у Блозі бухгалтера і в розділі Інформер програми M.E.Doc.