вгору

Е-документообмін на Третьому ФОРУМІ ФІНАНСОВИХ ЛІДЕРІВ

25.03.2019

Відбувся Третій ФОРУМ ФІНАНСОВИХ ЛІДЕРІВ від @VlasConference, його партнером стала вітчизняна ІТ компанія Linkos Group. Захід був проведений 19 березня у м.Києві, у ньому взяли участь експерти з питань розробки фінансової стратегії, ефективного управління грошовими коштами, податками і контролем витрат.

 

 

На форумі виступив Олександр Меньшиков, delivery manager M.E.Doc, із темою “Електронний документообіг як локомотив цифрової трансформації компанії”.  Він розповів про основні переваги е-документообміну, його значення для сучасного та майбутнього українського  бізнесу:

 

  • можливість економії матеріальних та скорочення логістичних витрат;
  • прискорення отримання прибутку та миттєве погодження документів;
  • оптимізація роботи підприємств завдяки зведенню до мінімуму паперової роботи.

 

Олександр Меньшиков наголосив, що із M.E.Doc компанії мають можливість вийти на новий рівень ведення бізнесу, зосередити увагу на ефективності та вдосконалити власні бізнес-процеси,  позбавитися рутинної роботи, пов’язаної із паперовим ланцюжком документообігу.

 

Разом із M.E.Doc ви отримуєте можливість миттєво обмінюватися юридично значущими е-документами, що сприяє оптимізації бізнес-процесів, значної економії ресурсів та часу.