вгору

Керівниця M.E.Doc Олеся Білоусова визнана Агентом змін

22.03.2019

На сторінках журналу “Бізнес” нещодавно з'явилося інтерв’ю Олесі Білоусової, СЕО компанії Linkos Group, до портфелю брендів якої належить M.E.Doc. Пані Олеся визнана Агентом змін у сфері IT за досягнення минулого року.

Так, очільниця M.E.Doc розповіла про вплив електронного документообміну на оптимізацію сучасних бізнес-процесів, цифрову трансформацію бізнесу України: “Перехідний період, в якому зараз перебувають всі галузі українського ринку, змушує керівників відповідати на виклики нових бізнес-завдань за допомогою діджиталізації, а ми їм у цьому допомагаємо: розробляємо IT-продукти та впроваджуємо рішення, організовуємо повний цикл автоматизації бізнес-процесів на підприємстві й вибудовуємо електронний обмін документами в сегментах B2C, B2B, B2G”.

Також, Олеся Білоусова розказала про універсальну платформу ПТАХ, що дозволяє користувачам M.E.Doc обмінюватися документами з контрагентами, які обрали різні програмні рішення, висловила експертну думку щодо IT-трендів 2019 року та поділилася планами на найближчий час.

Завдяки досягненням компанії українські підприємства все активніше переходять на е-документообмін та звільняються від рутинної паперової роботи.