вгору

Електронний документообіг набирає обертів у державі

27.09.2019

Електронний документообіг (ЕДО) стрімко набирає обертів в органах державної влади про що свідчать, зокрема, і нещодавно ухвалені закони. Будь-які зміни у суспільстві починаються з самої держави і це доводить приклад інших країн.

 

Так, сьогодні, 27 вересня 2019 року, проходить П'ятий Національний Форум IT-директорів органiв влади, присвячений діджиталізації  бізнес-процесів у державі. Linkos Group, яка займається цифровізацією бізнес-процесів на всеукраїнському рівні, радо підтримує такі заходи, та вкотре виступила партнером цьогорічного заходу.

Головна мета форуму — зробити довірчі послуги доступними онлайн для звичайних громадян, обговорити найефективніші шляхи впровадження електронного документообігу в органах державної влади й дізнатися про досвід у цій сфері інших держав. 

 

Співпраця України та ЄС у розвитку цифрового суспільства в нашій країні цьогоріч стала головною темою, яка обговорюється і у Верховній Раді, і на різних спеціалізованих заходах. Це означає, що держава не лише словом, а й ділом доводить власну зацікавленість у тому, щоб перевести свої внутрішні робочі процеси на електронні рейки. 

 

Загалом цьогорічний форум зібрав під одним дахом ІТ-директорів з органів влади усіх рівнів та інших зацікавлених осіб, які підтримують та сприяють розвиткові електронного урядування та всеохопній цифровізації в Україні. 

 

Такі події наочно демонструють, що Україна долучається до європейських країн та вже стає державою в смартфоні.