вгору

M.E.Doc розігрує 5 квитків на форум для бухгалтерів B-FUTURE

24.10.2019

Увага бухгалтерам! M.E.Doc розігрує 5 квитків на IX Національний Форум Бухгалтерів та Аудиторів "B-Future", який відбудеться 1 листопада 2019 року у м. Київ. 

 

Кожен із вас має змогу виграти один із 5-ти квитків на B-FUTURE у межах конкурсу до Міжнародного дня #Безпаперу, про який ми повідомляли раніше. Крім того, хочемо повідомити, що зважаючи на високу активність та креативність учасників, ми вирішили продовжити конкурс до 28.10.2019 року.

 

Публікуйте на своїй сторінці у Facebook веселий або соціально значущий пост з картинкою, відео або GIF, що присвячені темі відмови від паперу. Важливо — не забудьте підписатися на офіційну сторінку M.E.Doc, тегнути її у своїй публікації та вказати хештег #Безпаперу.

 

Кожен із вас має шанс виграти брендовану термочашку, плед, парасольку та один із 5-ти квитків на IX Національний форум бухгалтерів B-FUTURE!

 

Ця значуща подія присвячена майбутньому професії бухгалтера й темі без паперу. Живучи в епоху технологічної революції, коли штучний інтелект, блокчейн і хмарні обчислення, мають безпосередній вплив на методи обліку та інструменти, що використовуються в бухгалтерській галузі, про них варто дізнаватися більше.  

 

M.E.Doc, як команда, яка прагне допомогти бухгалтерам у роботі та втілює безпаперові інновації першою, із задоволенням подарує 5 квитків на подію, яку варто відвідати. Також ми раді повідомити, що наша очільниця Олеся Линник, на форумі, разом із іншими спікерами, поділиться своїм баченням професії бухгалтера майбутнього. 

 

Тож, беріть активну участь у конкурсі від M.E.Doc і можливо саме ви отримаєте змогу зазирнути у майбутнє разом з B-FUTURE!

 

P.S. Це чудова нагода приємно та з користю провести першу п’ятницю листопада.