вгору

M.E.Doc з вишами завершив 2017-2018 навчальний рік

18.07.2018

Компанія-розробник програми M.E.Doc вже більше 5 років співпрацює з вищими навчальними закладами України при підготовці фахівців фінансової та бухгалтерської сфери. Закінчився ще один навчальний рік і ВНЗ випустили нових спеціалістів, які вже сьогодні мають змогу розпочати свій професійний шлях, адже до своїх знань вони отримали одразу і навички роботи в найрозповсюдженішому програмному забезпеченні для бухгалтерів – програмі M.E.Doc.

Вчорашні студенти отримали дипломи та сертифікати на користування програмним комплексом, а ми підбиваємо підсумки співпраці з вишами протягом начального 2017-2018 року.

Цьогоріч, турбуючись про розвиток та рівень професійної грамотності підростаючого покоління, проводилась плідна робота із майбутніми бухгалтерами.

Під час навчання студенти поринули у справжні бізнес-процеси і спробували себе в якості контрагентів, які обмінюються первинними документами. Майбутні працівники самостійно створювали рахунки, акти та інші документи в електронному вигляді, підписували їх електронним цифровим підписом від АЦСК «Україна», відправляли один одному та узгоджували їх. Також були розглянуті «фішки» програми M.E.Doc, такі як: автоматична обробка первинних документами, звірка документів з ЄРПН, налаштування ролей та користувачів, планувальник завдань і всілякі способи збереження інформації користувача.

Особливістю участі M.E.Doc у навчальній програмі є те, що лекторами є практикуючі фахівці з команди розробника, тож студенти вільно ставили будь-які запитання щодо всіх ланок повного процесу е-документообміну, який забезпечує програма M.E.Doc.

Всі студенти успішно пройшли тестування і наші представники разом із викладачами ВНЗ відмітили високий рівень підготовки випускників. Найкращі студенти вийшли з alma mater вже готовими до праці у будь-якій організації-роботодавця – вони отримали сертифікат з 50% знижкою на придбання будь-якого модуля програми M.E.Doc або веб-сервісу СОТА з правом використання ліцензій на місці працевлаштування.

медок співпраця з внз

Рік співпраці компанії-розробника програми M.E.Doc з ВНЗ пройшов плідно і до вже 30 партнерських  вишів Києва та Київської обл. приєдналися ще 5 навчальних заклади:

  • Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського;
  • Київський національний університет імені Тараса Шевченка;
  • Національний університет «Києво-Могилянська академія»;
  • Київський університет імені Бориса Грінченка;
  • Національна академія статистики, обліку та аудиту.

Загалом, завдяки розгалуженій мережі представників M.E.Doc по всій Україні, наразі налічується понад 70 вишів, в яких також проводилось навчання. Українським випускникам було видано більше 1000 сертифікатів на користування програмою та близько 150 сертифікатів для кваліфікованих викладачів.

медок в університеті

В рамках навчального процесу розробник M.E.Doc брав участь в таких заходах як: Всеукраїнський круглий стіл на тему «Інновації та розвиток національної економіки в умовах Євроінтеграції», приймав іспити та заліки у студентів, став співавтором навчальної програми з дисципліни «Електронний документообіг» в Київському національному торговельно-економічному університеті, був членом журі на міському конкурсі «Юний податківець», де студенти представили цікаві проекти. Наші представники були і членами журі на конкурсі «Міс та Містер факультет», на якому переможці отримали подарунки від розробника, та почесними гостями на днях факультетів.

Більш детальну інформацію про співробітництво ВНЗ та M.E.Doc можна отримати зателефонувавши за номером +380 44 206 72 37 або надіславши листа на електронну скриньку [email protected].