вгору

Олеся Линник — спікер ІХ Національного форуму бухгалтерів «B-Future»

04.11.2019

У п’ятницю 1 листопада відбувся ІХ Національний форум бухгалтерів «B-Future», організатором якого незмінно залишається запальна Олена Макеєва у тандемі із радою незалежних бухгалтерів й аудиторів. І цьогоріч M.E.Doc, вже за традицією, підтримав форум, ставши IT-спонсором заходу, присвяченого майбутньому професії бухгалтера. 

 

Наша очільниця Олеся Линник, авторка програми M.E.Doc, виступила з темою «Бізнес та Держава #Безпаперу». Зі сцени Олеся розповіла: як штучний інтелект та новітні технології позначаться на професії бухгалтера у найближчій перспективі, а також — про цифрові зміни для бізнесу та громадян, що обіцяє запровадити новий уряд. 

 

Окремим питанням стали зручні методи ідентифікації за допомогою кваліфікованого електронного підпису, який із розвитком електронних довірчих послуг та електронного документообігу в Україні набуває особливої актуальності. Це спонукає ринок пропонувати зручні способи зберігання КЕП: токени, Smart ID, біометричні паспорти, Mobile ID. Зокрема, технологія Mobile ID дає можливість зберігати КЕП прямо на sim-картці та користуватися усіма е-послугами просто з мобільного.

 

«Майбутнє приходить значно швидше, якщо йти йому назустріч!» — таке гасло поєднало понад 600 гостей та учасників професійної платформи «B-Future».

 

Ми, як компанія, котра весь час тримає руку на пульсі технологічних трендів, вважаємо за необхідне підтримувати такі професійні майданчики, де допомагають бухгалтерам зорієнтуватися у різноманітті цифрових інструментів, що з одного боку здатні суттєво оптимізувати робочі процеси бухгалтера, а з іншого — мають неабиякий потенціал для бізнесу.