вгору

Business Wisdom Summit: Олеся Линник — у ТОП-3 номінації “Емоційний лідер”

07.10.2019

За результатами рейтингу ТОП-100 найефективніших управлінців від economica+, організатора Business Wisdom Summit, наша очільниця Олеся Линник увійшла до трійки перших в номінації “Емоційний лідер”.

 

Олеся Линник

"У бізнесі є місце емоціям. Будь-який проєкт починається з ідеї, а ідея народжується завдяки фантазії. Гарний власник бізнесу може і має робити так, щоб його фантазії приносили прибуток"вважає засновниця Linkos Group.

 

П'ятнадцять років тому, загорівшись ідеєю #Безпаперу, з невеликою командою Олеся Линник почала розробляти та впроваджувати перші програмні продукти, які оптимізували робочі процеси й звільняли бухгалтерів по всій Україні від паперової рутини. Сьогодні її компанія Linkos Group, яка об’єднала відомі IT-бренди: M.E.Doc, COTA, FlyDoc, ISpro, ПТАХ, налічує близько 500 співробітників та 700 партнерів по всій Україні, а її програмними продуктами користуються на більшості підприємств нашої країни. Досвід Олесі доводить, що коли щиро віриш у те, що робиш, не боїшся вирізнятися, впроваджувати нове та бути форвардом змін — ти неодмінно досягаєш успіху.

 

Упродовж двох днів 38 спікерів — власники великого бізнесу, CEO глобальних компаній, котрі вкрай рідко виступають на публіці, — ділилися своїми кейсами. Серед них, зокрема, — Леонід Парфьонов, Сергій Тарута, Марина Авдєєва. Перший день був присвячений виступам засновників бізнесів, а другий — СЕО найбільших компаній.

 

Загалом понад 400 учасників відвідали Business Wisdom Summit та взяли участь у панельних дискусіях щодо трендів майбутнього. Наскрізною темою саміту стали технології та стратегії, що трансформують бізнес. Відвідувачі отримали розуміння того, куди рухатись далі та як сформувати стратегічне бачення свого бізнесу в майбутньому.