вгору

Закінчується термін дії сертифікатів КЕП? Продовжуйте їх онлайн!

31.03.2020

Ми дбаємо про те, щоб забезпечити вас, дорогі користувачі наших програмних продуктів, повним спектром онлайн-послуг для повноцінної роботи дистанційно. 

 

І оскільки у період запровадження карантину особливо важливо звести до мінімуму кількість контактів офлайн, нагадуємо, що у програмі M.E.Doc та вебсервісі СОТА реалізована можливість автоматичного продовження сертифікатів кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

 

А відтепер онлайн-послуга автопродовження чинності сертифікатів КЕП з’явилася і на сайті  нашого ЦСК “Україна”. Це дуже зручно, адже скористатися нею можуть користувачі усіх Кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг! Формуйте заявки, оплачуйте рахунок та отримуйте сертифікати КЕП онлайн. 

 

Отже, якщо термін дії ваших сертифікатів добігає кінця, а дані підприємства жодним чином не змінилися, — продовжуйте їх онлайн через наші програмні рішення. Без візиту до нашого офісу та збору додаткового пакета документів! 

 

Більш детально про оновлення сертифікатів за допомогою комп’ютерної програми M.E.Doc ви можете прочитати в інструкції або ж подивитися за посиланням. Користувачі вебсервісу СОТА можуть ознайомитися з детальною інструкцією тут або подивитися у відео.

 

Будьте уважними до себе і близьких та дотримуйтеся усіх рекомендацій МОЗ, зокрема, щодо самоізоляції.

 

Стежте за нашими новинами та підписуйтесь на телеграм-канал https://t.me/medoc_informer, де ми оперативно інформуємо про законодавчі нововведення, оновлення наших продуктів і реалізацію додаткових функціональних можливостей, щоб зробити вашу роботу вдома максимально комфортною.