вгору

Запрошуємо на найграндіозніше святкування Нового року – вечірку «Бухгалтерський драйв»

17.12.2018

Дорогі бухгалтери!

Ви вже знаєте, де проведете свій бухгалтерський новорічний корпоратив? – Ми знаємо!

26 грудня відбудеться найграндіозніша Новорічна вечірка для представників бухгалтерської спільноти -  Корпоратив «Бухгалтерський драйв».

І ми даруємо вам, як користувачам M.E.Doc 10% знижку на участь у вечірці. Крім того, додаткових 5% знижки ви зможете отримати, якщо приведете з собою колег.

Поспішайте реєструватись!

На вас очікує приголомшливий вечір: атмосфера драйву та веселощів, море сміху та яскравих вражень, запаморочливі шоу і незабутні розваги.

Ведуча вечірки: Катя Красникова, церемоніймейстер на каналі 1+1, найхаризматичніша ведуча країни, автор «Першої Школи для Ведучих Жінок» приготувала для вас вражаючу програму розваг.

У програмі:

  • Коктейльна карта на будь-який смак для будь-якого настрою.
  • Вас ще ніколи так радо не зустрічали. З найпершої хвилини вечірки: подарунки та сувеніри абсолютно всім, цінні призи для найактивніших та веселих гостей, креативні фотозони з моментальним фото – все для того, щоб цей вечір залишився надовго у вашому серці!
  • Шоу-програма не залишить байдужим жодного учасника: неймовірно талановиті вокалісти, чаруючі номера від танцювальних балетів, шоу від барменів, з якими ви вже будете «добре» знайомі після коктейлів в зоні вітання і звичайно-ж конкурси від ведучої
  • Урочиста частина
  • Вишуканий фуршет та багато шампанського
  • Дискотека non-stop

Забутьте про принципи і рамки – влаштуйте собі вечір драйву!

Дрес-код «Для Диско» - підбори, краватки та ділові костюми заборонені.

Поспішайте реєструватись!

До зустрічі на найяскравішому бухгалтерському корпоративі!