вгору

Автоматичне заповнення таблиці 5 Додатка 4 Звіту з ЄСВ у модулі «Зарплата»

За допомогою модуля «Зарплата» в програмі M.E.Doc є можливість автоматичного заповнення таблиці 5 Додатка 4 Звіту з ЄСВ (далі – таблиця 5) у разі прийняття, звільнення або зміни посади/професії працівника.

Алгоритм заповнення таблиці 5 інформацією по новоприйнятим працівникам:

1. Для автоматичного заповнення таблиці 5 в особовій картці працівника повинна бути вказана дата прийняття. При формуванні звіту відбудеться автоматичне заповнення графи 11.

Зверніть увагу! Для заповнення граф 12, 13, 14, 15 необхідно заповнити довідник «Зміна посади та професії».

2. Дата початку дії посади або професії у довіднику повинна збігатися з датою прийому на роботу (див. Рис.1.1). Якщо дати будуть відрізнятись, інформація по даному працівнику не буде відображена у таблиці 5.

3. При незаповненому довіднику «Зміна посади та професії» у таблиці 5 автоматично заповниться тільки графа 11. Якщо довідник буде заповнено вірно, то у таблиці 5 автоматично заповняться графи 11-15 (див. Рис. 1.2).

Рис. 1.1

Рис. 1.2

Алгоритм заповнення таблиці 5 при зміні посади або професії:

1. Для автоматичного заповнення таблиці 5 при зміні посади або професії необхідно заповнити довідник «Зміна посади та професії».

У рядку, де вказана посада або професія, що діяла раніше, необхідно заповнити поле «Дата закінчення».

2. За допомогою кнопки  «Створити запис» додайте новий рядок, в якому вкажіть дату початку, посаду та професію (див. Рис.2.1).

Таким чином у таблиці 5 буде автоматично сформовано 2 рядки:

  • в першому буде відображена інформація з датою закінчення, найменуванням посади та професії;
  • в другому рядку - дата початку, найменування нової посади та професії (див. Рис.2.2.).

Рис. 2.1

Рис. 2.2

Алгоритм заповнення таблиці 5 при звільненні працівника:

1. Для автоматичного заповнення таблиці 5 в особовій картці працівника повинна бути вказана дата звільнення (див. Рис.3.1). При формуванні звіту відбудеться автоматичне заповнення графи 11.

2. Для заповнення граф 12, 13, 14,15 необхідно заповнити довідник «Зміна посади та професії».

У таблиці 5 інформація про посаду та професію (графи 12, 13, 14,15) буде заповнена відповідно до інформації вказаної у останньому рядку довідника «Зміна посади та професії» (див. Рис.3.2).

Рис. 3.1

Рис. 3.2