вгору

E-Receipt: ДФС запустила тестування

27.09.2018

ДФС запрошує долучитися до тестування електронного сервісу Е-Receipt.

Для тестування пропонується безплатне клієнтське програмне забезпечення (інсталяційний пакет) для операційних систем Windows та Android. Наступним етапом буде розробка програмного забезпечення для операційної системи IOS.

З інформацією щодо реєстрації електронних касових чеків можна ознайомитися за посиланням.

Питання, якщо такі виникнуть під час тестування, а також пропозиції (зауваження) щодо роботи електронного сервісу, ДФС просить надсилати на електронну адресу: [email protected].

За результатами тестування інформаційної системи E-Receipt ДФС буде подано до Мінфіну пропозиції щодо участі у експериментальному проекті у порядку, визначеному постановою № 472.

До відома!

E-Receipt – нова інформаційна система реєстрації та обліку РРО, що передбачатиме оnline реєстрацію пристроїв без подання до контролюючих органів будь-яких паперових документів та не потребуватиме абонентської плати за користування нею.

Електронний чек генеруватиметься, реєструватиметься в системі ДФС і доповнюватиметься QR-кодом, після чого передаватиметься на пристрій.

Інформація про фіскальний номер чеку та його QR-код зберігатиметься в E-Receipt та буде доступною для перегляду як платником, так і покупцем.

Основними перевагами нового сервісу є:

  • миттєва фіскалізація;
  • самоконтроль;
  • обслуговування 24 х 7;
  • безпаперовість;
  • online реєстрація пристроїв.

Також на цю тему читайте матеріал «Е-Receipt (електронний чек) та інші інновації для РРО».