вгору

Фонд соцстраху у м. Києві оприлюднив план-графік планових перевірок на III квартал 2019 року

На сайті управління ВД ФСС у м. Києві з’явився план-графік планових перевірок по м. Києву на III квартал. Перевірці підлягатимуть 28 страхувальників. Так, у Правобережному відділенні управління ВД ФСС у м. Києві протягом липня–вересня 2019 р. перевірять 17 суб’єктів господарювання, а у Лівобережному – 11.

Нагадаємо, щороку проводяться перевірки страхувальників з чисельністю працівників від 250 і більше за наявності витрат по коштах Фонду. За відсутності виявлених порушень наступна перевірка проводиться не раніше ніж через два роки після проведення попередньої перевірки.

Якщо чисельність страхувальників від 25 до 249 осіб та за наявності витрат по коштах Фонду перевірка страхувальника проводиться не рідше одного разу на два роки, а за відсутності виявлених порушень наступна перевірка проводиться не раніше ніж через три роки після попередньої (п. п. 3.3.1-3.3.2 Інструкції про порядок проведення перевірок страхувальників по коштах Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, прийняття рішень за їх результатами та процедуру оскарження, затвердженої постановою правління ФСС з ТВП від 22.12.2010 р. № 29).