вгору

Якісний перехід на нові технології

26.02.2019 р. в програмі M.E.Doc вийшло чергове оновлення версії (11.00.028). Сподіваємось, що всі вже оновили програму на своїх ПК.

І ось готується наступне оновлення від M.E.Doc – 029. Виникає питання: чим це оновлення відрізняється від інших, що ми про нього вирішили написати в нашому Блозі?

Особливе це оновлення тим, що започатковує розширення технологічних рішень, на базі яких ведуться розробки програмного комплексу M.E.Doc.

Це перший етап змін, які дозволять програмному комплексу бути більш досконалим.

Новий етап розвитку програми M.E.Doc дасть можливість використання сучасних інструментів для створення нового та вдосконалення діючого функціоналу, підтримки актуальних версій баз даних, а, головне, – збільшення загальної швидкодії програми для продуктивної роботи, що дозволить Вам використати цей час з користю для себе.

Ми завжди були лідерами і залишаємось такими. Перехід на нові технології – це, в першу чергу, турбота про наших користувачів та постійна підтримка високої якості наших продуктів.

Що слід очікувати?

Звертаємо увагу, що процес оновлення може зайняти трохи більше часу, аніж раніше.

Однак, хочемо Вас заспокоїти – це нормально. Будь ласка, не переривайте процес примусово, дочекайтеся успішного завершення оновлення!
Це пов’язано з тим, що на Вашому ПК буде встановлено Microsoft .Net Framework 4.0 та Microsoft Visual C++ 2010, у разі їх відсутності.

А тому, радимо подбати про те, що Вам може знадобитися допомога Вашого системного адміністратора при встановленні даного оновлення.

Крім того, з детальною інструкцією по встановленню оновлення можна ознайомитись у Пам’ятці адміністратора.