вгору

З 01.10.2019р. великі платники податків повинні сплачувати податки і збори на нові рахунки

На своєму сайті Офіс ВПП опублікував реквізити нових рахунків за міжнародними стандартом IBAN для сплати податків і зборів до держбюджету та до місцевого бюджету великими платниками податків, які почнуть діяти з 01.10.2019 р.

Крім того, Офіс ВПП повідомив про нові рахунки для сплати податку на прибуток. Рахунки відкриті в Держказначействі у розрізі 24 областей і почнуть діяти з 01.10.2019р.

Також, Офіс ВПП звертає увагу на те, що у разі коли місцезнаходження платника податків (юридична адреса) не співпадає з місцем податкового обліку в Офісі ВПП ДПС (м. Київ), сплата податку на прибуток підприємств повинна здійснюватися платниками податків за місцем знаходження платника, тобто на бюджетні рахунки відкриті на ім’я Головних управлінь Держказначейства в областях з ознакою в структурі рахунку «9» (великі платники податків).

Докладніше про бюджетні рахунки за IBAN, які почнуть діяти з 01.10.2019р., про нові рахунки з ЄСВ за IBAN, які почнуть діяти з 01.11.2019 р. читайте у Блозі бухгалтера та у розділі «Інформер» програми M.E.Doc.