вгору

25–26 травня відбулася ІТ-конференція «Форсайт 1.9 Майбутні», присвячена електронному документообігу

Організатор події, компанія Linkos Group, 19 років поспіль створює програмні рішення для оптимізації бізнес-процесів та відмови від паперових документів.

Сьогодні повністю звільнити роботу підприємств та державних органів від паперу вже не тренд, а необхідність, і для цього є всі цифрові рішення, запевняють очільниці Linkos Group Олеся Линник і Олеся Білоусова. На КВЦ «Парковий» зібралися лідери ринку з різних галузей, стратегічні бізнес-партнери та співробітники — усі, хто впроваджує та активно використовує безпаперові технології від Linkos Group.

Програма M.E.Doc, веб-сервіс СОТА та КЕП, розроблені компанією, дозволяють легко та швидко впровадити е-обмін на підприємствах. Програмні продукти враховують потреби різних клієнтів: ФОПів, малого та середнього бізнесу й великих корпорацій. Як на практиці відбувається впровадження ЕДО, що за складнощі доводиться долати та які переваги отримує компанія при переході на електронний формат документів розповідали клієнти Linkos Group у форматі відкритого діалогу.

Представники БаДМ, Soсar, ДТЕК, Епіцентр, Billa поділилися власним досвідом, розповіли про емоційну готовність співробітників та клієнтів працювати без паперу та значні переваги у вигляді пришвидшення бізнес-процесів, економії коштів, збільшенні ефективності бізнесу в цілому.

Модерував захід та розважав публіку телеведучий Олександр Скічко. А завершував перший день виступ футуристичного гурту ONUKA. Другий день IT-конференції був присвячений найближчим планам компанії. У планах Linkos Group запровадження е-чеку та е-ТТН.

З текстом статті можете ознаомитись за посиланням.

Джерело: mmr.ua