вгору

До перемоги разом з М.Е.Doc!

01.06.2018

Під таким лозунгом команда розробника M.E.Doc візьме участь в цьогорічному, вже 26-му, «Пробігу під каштанами» в Києві 3 червня 2018р.

Наша компанія розділяє цінності, притаманні сучасним активним людям: здоровий спосіб життя, соціальна відповідальність, допомога тим, хто її потребує. Тому в цьому році розробник M.E.Doc підтримав спортивний захід, який, традиційно, присвячений благодійності і пройде під девізом: «Біжу заради маленьких сердець».

Долучаючись до заходу, ми робимо свій вклад у порятунок дітей із вадами серця. Це стане чудовою можливістю бігунам проявити себе і свою соціальну відповідальність.  

Ми зберемося всі разом, аби надати свою підтримку дітям і емоції один одному. M.E.Doc дарує можливість зафіксувати ці емоції в красивій фотозоні «M.E.Doc рулит!» неподалік сцени.

Запрошуємо всіх прийти підтримати нашу команду!

Маршрут складе 4,9 км по мальовничому центру Києва. Це чудова можливість новачкам кинути виклик собі та перевірити свої сили пліч-о-пліч зі своїми друзями та колегами, а для бувалих бігунів – встановити особисті рекорди.

О 9:00 на Михайлівській площі зберуться всі спортсмени та їхні групи підтримки. Загалом очікується більше 10 000 учасників.

Всі кошти, зібрані на акції, будуть направлені на потреби дітей з вродженими аномаліями серцево-судинної системи та в науково–практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Приходьте. Біжіть. Вболівайте.