вгору

Конкурс: ЕДО в мемах #Безпаперу

21.10.2019

Щороку кожного четвертого четверга жовтня світ відзначає День #Безпаперу. Його метою є привернути увагу до нераціонального використання паперу, внаслідок якого планета може залишитися без дерев, а значить — і без чистого повітря. Головний меседж цього дня: дбайливе ставлення до довкілля, зокрема, дерев, адже є прекрасна альтернатива паперу — цифрові технології.

Сьогодні, до міжнародного Дня Безпаперу, національний розробник M.E.Doc — програмного рішення для електронного документообігу та звітності — оголошує конкурс на найкращий мем. 

Що потрібно для участі?

  1. Створити картинку, відео або GIF, на тему відмови від паперу

  2. Запостити це на своїй сторінці у Facebook з хештегом #Безпаперу 

  3. Підписатися на офіційну сторінку M.E.Doc: і тегнути її через @ 

*Примітка: можна взяти вже готовий мем з інтернету, але обов'язково додати до нього оригінальний тематичний опис.

Ну і ще, вам точно знадобляться почуття гумору, фантазія та оригінальний погляд на звичні речі. Ми не обмежуємо вас емоційною формою: мем може бути як жартівливим, так і серйозно-проникливим із закликом до ощадливого використання паперу та дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Конкурс триватиме до дев'ятої ранку 25.10.2019.

 

Як відбуватиметься визначення переможця?

25-го жовтня ми зберемо конкурсні пости в одному загальному, опублікуємо його на сторінці M.E.Doc і оголосимо старт голосування за найкращий мем. Усі охочі зможуть проголосувати на нашій сторінці за будь-яку кількість мемів. Контент, який набере найбільше лайків, і стане переможцем.

Голосування

Старт — 25 жовтня 2019 о 11:00.

Завершення — 28 жовтня 2019 о 9:00 (лайки поставлені пізніше враховуватися не будуть).

Оголошення результатів і призи

Імена переможців разом із їхніми мемами будуть оприлюднені о 12:00 28 жовтня 2019.

Для трьох переможців у нас є особливі подарунки.

  • Фірмова сімейна парасоля M.E.Doc. Оскільки ви дбаєте про природу, ми хочемо подбати про вас. В осінню дощову погоду велика сімейна парасоля прикриє від дощу та вітру. Її стильний дизайн доповнить будь-який образ. А його яскравий і соковитий колір додасть настрою та прожене осінню нудьгу.

  • Термочашка M.E.Doc. Другий переможець зможе креативити, насолоджуючись в холодну пору гарячим чаєм або ароматною кавою з переможного кубка. З таким трофеєм можна сміливо відмовитися від покупки пластикових і паперових стаканчиків, тим самим піклуючись про навколишнє середовище на ділі.

  • Оригінальний плед і шопер M.E.Doc. На запитання: "Вам пакет потрібен?" — переможець сміливо може сказати: "Ні, я дбаю про природу!" Ходити на шопінг з фірмовою сумкою M.E.Doc куди приємніше, коли знаєш, що мінімізація покупок будь-яких пакетів — наочний приклад турботи про природу. А теплий плед буде зігрівати не лише душу, а й тіло переможця.

 

 

Як ми відзначали День #Безпаперу торік

Уже не перший рік співробітники Linkos Group власними силами реалізують креативні ідеї, що присвячені бізнесу #Безпаперу. 

Минулого року компанія провела всесвітній день без паперу під девізом "Колір настрою зелений". Спільними зусиллями і під досвідченим режисерським поглядом керівної партнерки — Олесі Линник був запущений відеоролик і всеукраїнський челендж, про який неодноразово згадували популярні вебресурси. Співробітники Linkos були авторами ідеї та сценарію, проводили зйомки і навіть знялися у головних ролях, в котрих легко продемонстрували те, що відбувається в більшості офісів країни.

Якщо ви раптом не бачили це відео, переходьте за посиланням і насолоджуйтесь.

А ознайомитися з челенджем можна тут.