вгору

Linkos Group – цифрова пошта України для бізнесу!

08.10.2018

Як цифрові філателісти, Linkos Group з радістю долучилася до проекту Укрпошти «Власна марка» і водночас стала генеральним партнером XVI Національної філателістичної виставки «Укрфілекспо 2018», яка вперше організована в Україні.

В наш час загальної цифровізації поштова марка – це вже не стільки знак оплати поштового відправлення, скільки предмет колекціонування та мистецтва. Тому в рамках проекту було розроблено власний поштовий знак Linkos Group. Так, марка групи Linkos стає справжнім унікальним експонатом для колекцій філателістів.

10 жовтня 2018р. о 17:00 в «Українському домі» відбудеться урочиста церемонія спецпогашення марки Linkos Group. Ми раді запросити на цю історичну подію всіх наших клієнтів, партнерів та друзів!

У низці заходів із криптозахисту, кібербезпеки і бізнес зустрічей, у яких регулярно бере участь група компаній Linkos, ми, як цифрові колеги поштових операторів, не залишили без уваги знакову подію в культурному житті та історії філателії України.

Виставка, яка присвячена 100-річчю перших поштових марок України, проходитиме в Києві з 9 по 14 жовтня 2018 року. На «Укрфілекспо 2018», окрім 127 унікальних філателістичних експонатів колекціонерів нашої країни та всього світу, група компаній Linkos представить свою, спеціально розроблену поштову марку.

На ексклюзивному поштовому знаку зображено логотип національного ІТ-розробника Linkos з його брендами програмних продуктів із автоматизації звітності, обліку та обміну документами, які роблять можливим електронну доставку комерційних документів для державного та приватного секторів. Linkos Group – це справжня цифрова пошта України для бізнесу!

Додатково, впродовж всіх п′яти днів на виставці буде доступним стенд з грою у доповненій реальності «M.E.Doc рулить!», де відвідувачі зможуть перетворювати паперові документи в електронні та у веселій ігровій формі дізнатися, що таке електронний документообмін.

Також на виставці відбуватимуться майстер-класи, лекторії від художників, що створюють гроші та поштові марки – багато цікавого та унікального.

Ми чекаємо на вас:

  • «Укрфілекспо 2018» проходитиме з 9 по 14 жовтня 2018р. за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 2, «Український дім».
  • Гасіння марки Linkos Group поштовим штемпелем відбудеться 10 жовтня 2018р. о 17:00.

Відвідування виставки безкоштовне!

До зустрічі!