вгору

Mash-up сьогоднішнього дня по технологіям криптозахисту та кібербезпеки

03.10.2018

Сьогодні справжній мікс заходів для наших фахівців. 3 та 4 жовтня в Києві проходить РКІ Форум UA-2018, в якому беруть участь наші технологи з ЕЦП та сьогодні наші кіберсекьюріті відвідують MUK Expo 2018.

PKI FORUM 2018 став значимим заходом для наших спеціалістів та стратегічних партнерів, разом із якими ми взяли участь у РКІ Форумі.

M.E.Doc зі своїм сертифікаційним центром "Україна" є експертами у галузях використання електронного цифрового підпису та обміну електронними документами із накладанням ЕЦП (що надає е-документам юридичної значущості), тому ми стали активними учасниками інформаційного майданчика.

Нашу експертну групу підсилили два стратегічних партнера: компанія «АВТОР» – інтегратор систем інформаційної безпеки і один з провідних розробників продуктів і рішень в області криптографічного захисту  інформації; та розробник програмного продукту кіберзахисту – ROMAD.

Технологічні розробки системи інформаційної безпеки «Автор» інтегровані у всі наші продукти, надаючи захист ЕЦП наших користувачів. Підтримується робота з їхніми носіями ключової інформації.

ROMAD, в свою чергу, захищає нашу інфраструктуру, будучи рішенням класу NG EDR (Next Generation Endpoint Detection and Response), що є новаторським, якісно новим і унікальним підходом до виявлення малварі.

Форум зібрав представників професійної спільноти із криптографічного захисту інформації, державних органів, бізнесу та громадських об`єднань, тому експерти отримали унікальну можливість обмінятися думками щодо використання сучасних рішень із криптозахисту та власним досвідом. Велику увагу приділили Закону України «Про електронні довірчі послуги», розглянули що на нас чекає після набуття Законом чинності та яка готовність наразі до впровадження електронних довірчих послуг.

Сьогодні, 3 жовтня 2018, на MUK Expo наші спеціалісти прокачували свої скіли та знайомилися з новими технологіями.

Розробники M.E.Doc є компанією, яка піклується про ІТ-безпеку в першу чергу та відслідковує всі новітні технології і проактивні методи захисту програмного продукту. Тому сьогодні на виставці наші фахівці із кібербезпеки окрему увагу приділяють огляду сучасного обладнання, продуктів і технологічних рішень, впродовж дня спілкуються з колегами-фахівцями із галузі ІТ-постачання та обмінюються досвідом у професійному колі.

MUK Expo щороку збирає понад 1 500 українських і зарубіжних ІТ-фахівців. Свої рішення представляють більше 40 компаній-учасниць – лідерів ринку інформаційних технологій. Цього року партнерами заходу стали відомі світові вендори: Cisco, DELL, IBM, Microsoft та інші.