вгору

M.E.Doc на Всеукраїнському круглому столі «Інновації та розвиток національної економіки в умовах Євроінтеграції»

16.03.2018

14 березня 2018 року в Києві за ініціативою Торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету відбувся Всеукраїнський круглий стіл на актуальну та важливу тему «Інновації та розвиток національної економіки в умовах Євроінтеграції». Розробник M.E.Doc вже давно веде плідну співпрацю із цим навчальним закладом, і, звичайно, не оминув увагою такий корисний захід.

Метою круглого столу було ознайомлення з новітніми IT-технологіями та обмін практичним досвідом та розширення шляхів співпраці для реалізації спільних проектів. Головним чином обговорювали викладання та застосування сучасних технологій у підготовці майбутніх фахівців економічної сфери.

Під час зустрічі проходило дискусійне обговорення, тематику якого визначали доповіді практикуючих фахівців провідних IT-компаній. Зокрема, представник учбового центру розробника програми M.E.Doc Артем Кім розповів присутнім про розвиток електронного документообігу в Україні, про переваги та широкі можливості, які надає цей процес. Він наголосив на перспективності та значущості переходу на обмін первинними документами саме в електронному вигляді та високій ролі цього напряму взаємодії між діловими партнерами.

Організаційним комітетом на чолі із головою, директором коледжу ТЕК КНТЕУ Олегом Вікторовичем Олійником, був відзначений високий рівень доповідей. Також комітет підкреслив перспективність впровадження сучасних інформаційних технологій в процес навчання та необхідність продовження налагодженої співпраці, зокрема із навчальним центром M.E.Doc.

Загалом Всеукраїнський круглий стіл пройшов успішно та плідно, а робота заходу продемонструвала ефективність співпраці закладів вищої освіти з провідними IT-компаніями.