вгору

M.E.Doc розвиває дітей

01.06.2018

Вперше в Україні прихильники давньокитайської гри ґо провели турнір для дітей, на який з’їхалося 30 гравців з 7 областей країни і, навіть, з Польщі та Франції.

«1-ий Український Ґо-конгрес» став ключовим заходом із підтримки гри в Україні. Його метою є розвиток майстерності та навичок стратегічного та тактичного мислення у дітей.

Компанія-розробник M.E.Doc, яка завжди підтримує поштовх до розвитку виступила партнером заходу.  

Завершальний турнір з гри в ґо учбового 2017-2018 року «1-й Український Ґо-конгрес» пройшов в м. Кременець Тернопільскої обл. з 7 по 11 травня 2018р. На конгрес спеціально приїхали два професійних гравці з Кореї та України: Чун Понг Джо (9 про-дан) та Артем Качановський (1 про-дан) – призер багатьох чемпіонатів та турнірів.

Ця гра розвиває нестандартне мислення, вчить бачити та виробляє звичку аналізувати те, що відбулося і думати про наступний хід. Ґо – це постійне вдосконалення!

Здавна на ній виховували імператорів та військових стратегів. Сьогодні ця гра активно використовується в стратегічному менеджменті по всьому світові. Нещодавно команда M.E.Doc зацікавилася ґо і швидко захопилася її дією. Як мислять професіонали захотілося тоді показати й партнерам компанії – для них було проведено учбовий турнір під час Всеукраїнської партнерської конференції 2018 «Час твоїх досягнень та нових ідей».

Тепер, коли Українська Федерація Ґо започаткувала такий масштабний конгрес зі змаганнями, та ще й для дітей, компанія-розробник M.E.Doc із задоволенням підтримала цю ідею та стала спонсором заходу.

Турнір складався з трьох змагань: основний турнір (8 турів) і два бліц-турніри - парний і особистий.

В день відпочинку для дітей провели ще й футбольний матч і екскурсії в Почаївську Лавру та Кременецьку фортецю. Центр вільного часу "Панорама", який приймав гостей конгресу в Кременці, радо надав турнірний зал для змагань, який виявився настільки комфортабельним і затишним, що ніхто не хотів їхати додому.

Позитивний досвід заходу дав підстави організаторам планувати наступний Український Ґо-конгрес вже із залученням більшої кількості учасників із Європи та інших країн і, звісно ж, України.

Це справжня подія! Адже стратегія важлива для кожного з нас. Бачення, як виходити за рамки, думати нестандартно – цьому вчить нас саме ґо.

Команда M.E.Doc підтримує впевненість організаторів, що Український Ґо-конгрес стане найкращим європейським турніром і виконає свою соціальну функцію в розвитку інтелекту, утворенні дружніх зв’язків, створенні інтересу до гри в нашій країні.