вгору

В M.E.Doc відновлено можливість автоматичного продовження ЕЦП

16.08.2017

Продовжити ЕЦП АЦСК «Україна» безпосередньо з програми M.E.Doc мають можливість всі користувачі, змін в сертифікатах яких не відбулося і в яких встановлена ​​версія програми не нижче за 10.01.192.

Нагадуємо, що клієнти найбільшого акредитованого центру країни можуть виконати оновлення сертифікатів ЕЦП без візитів в АЦСК з пакетом документів. Високо цінуючи час керівників підприємств, бухгалтерів та інших осіб, відповідальних за оформлення цифрових підписів, АЦСК «Україна» відновив автоматичне оновлення сертифікатів за допомогою програми M.E.Doc.

4 причини оновлювати ЕЦП в M.E.Doc:

Прямо зі свого офісу

Тепер немає необхідності залишати своє робоче місце або витрачати особистий час на візит до АЦСК. Формуйте заявку на продовження прямо зі свого комп'ютера. Особливо зручно це для клієнтів з регіонів!

Не потрібно збирати документи

Більше немає необхідності збирати і завіряти документи. Якщо у Вас не змінилися дані співробітників на підприємстві, досить просто оновити сертифікати.

Найвищий рівень безпеки

Заявку на продовження сертифікатів Ви особисто підписуєте власним ЕЦП. А значить, ніхто не зможе підробити заявку і отримати сертифікати крім Вас. 100% захист конфіденційних даних компанії.

Просто, як 1-2-3

1 - оплатіть рахунок;
2 - надішліть електронну заявку;
3 - отримайте сертифікат!

Із докладною інструкцією із продовження ЕЦП можна ознайомитись за посиланням або переглянути відеоінструкцію.

Звертаємо вашу увагу, що після отримання нових сертифікатів, вам необхідно зареєструвати їх у контролюючому органі. Для цього необхідно відправити до контролюючих органів Повідомлення про реєстрацію електронного цифрового підпису. Як це зробити: переглянути відеоінструкцію можна тут.