вгору

В нинішньому українському бізнесі і житті жінка є справжньою SUPERWOMAN

10.10.2018

Сьогодні важко уявити бухгалтера, який стоїть у черзі для реєстрації податкових накладних. А в далеких 2000-х бухгалтер з пачками паперових звітів та черги в податкову були звичною справою! Сьогодні лідери ринку активно відмовляються від паперу на користь електронного документообігу з контрагентами! Те, що колись здавалося захмарною перспективою, сьогодні набуло реального втілення у сучасній бухгалтерії та бізнесі завдяки програмі M.E.Doc!

M.E.Doc надає документам крила, які здатні донести юридично значущі документи контрагенту за лічені секунди!

На відміну від багатьох зарубіжних програм програма M.E.Doc створювалась українськими фахівцями для національного ринку, і завдяки турботі про потреби кожного бухгалтера та підприємця України  змогла завоювати національне визнання.

M.E.Doc є флагманом сучасних безпаперових технологій, та мало хто знає, що за його плечима вже цілих 18 років експертизи в електронному обміні документами, власних спостережень за трансформацією бізнесу, надбань в управлінні змінами, кропіткій праці, реалізації інноваційних ідей та досвіду у побудові сильної команди професіоналів.

Саме своїм багаторічним досвідом, власними інсайтами, винайденими на шляху становлення бізнесу, ділилась зі сцени керуючий партнер компанії М.E.Doc Олеся Линник на конференції SUPERWOMAN, яка зібрала під одним дахом 700 успішних жінок різних професій, що прагнули почути експертну думку від власниць успішного бізнесу, отримати власні інсайти та розпочати власну справу!

Як вдалося втілити ідею е-документу та реалізувати е-звітність у країні? Як зібрати та згуртувати команду справжніх небайдужих професіоналів? Як масштабувати бізнес до національного масштабу? Як створити найбільшу мережу, яка налічує понад 600 представництв по всій Україні? Як мотивувати та розвивати команду та продукт? Як впродовж багатьох років займати ключові позиції на ринку? Як завоювати прихильність та любов користувачів через свій продукт? Як, незважаючи на 18-річний досвід, залишатися інноваційними? Про це та інше розповіла Олеся у своєму виступі.

 «Якщо ви прагнете мати те, що ніколи не мали – вам доведеться робити те, що ви ніколи не робили».

Саме це вдалося реалізувати компанії М.E.Doc та започаткувати культуру е-документа у країні!

Олеся Линник зі своєю командою М.E.Doc на власному прикладі показали, як важливо створювати нові можливості для бізнесу та впливати на формування нових ринкових потреб, а не підлаштовуватися під існуючі. Звіт та первинні документи вже стали електронними, на черзі – фіскальний чек! І це лише початок!