вгору

Важливо! Рекомендації щодо віддаленої роботи в умовах карантину від M.E.Doc

16.03.2020

Зараз ситуація в нашій країні вимагає максимальної самоізоляції і більшість організацій переводять працівників на віддалений режим роботи згідно з рекомендаціями МОЗ, адже здоров’я — найцінніший ресурс. 

Тож, щоби запобігти  поширенню коронавірусу і вберегти максимальну кількість людей від небезпеки зараження, M.E.Doc також зводить до мінімуму фізичні контакти й переходить на віддалений режим роботи. 

На час карантину рекомендуємо вам утриматись від виклику спеціалістів до себе в офіс, всі послуги з налаштування програми ви можете отримати за допомогою віддаленого під’єднання.

Крамниці електронних послуг “Твій час” будуть працювати в обмеженому режимі до 19.03.2020. Якщо у вас є необхідність отримати нові сертифікати КЕП, або в  організації змінився підписник — у вас є декілька днів, поспішіть. Та перед візитом рекомендуємо зателефонувати до тієї крамниці, яку зібрались відвідати.  

Усі наші сервіси з підтримки клієнтів продовжують свою роботу! Співробітники нашого call-центру переведені на віддалений режим роботи, тож можуть виникати затримки з вирішенням питань. Але ми продовжимо консультувати вас та намагатись надати той рівень сервісу, до якого ви звикли.

У разі, якщо телефон стане недоступним або ви не матимете можливості зателефонувати нам, скористайтесь чатом безпосередньо в програмі M.E.Doc.

Автоматичне продовження сертифікатів

  • Якщо вам необхідно продовжити чинність сертифікатів КЕП, ви можете це зробити онлайн без відвідування офісу і без підготовки комплекту документів.

За 45 днів до закінчення сертифіката програма запропонує вам автоматично продовжити термін їх дії. Якщо у вас не відбулося змін серед підписантів — скористайтеся підказками та продовжіть термін дії сертифіката без відвідування офісу та підготовки комплекту документів.
Детальніше за посиланням

Продовження терміну дії ліцензії на програму M.E.Doc

  • Якщо термін дії ліцензії добігає кінця, ви можете самостійно виписати рахунок безпосередньо в програмі або на сайті medoc.ua 

За 45 днів до закінчення терміну дії ліцензії ви можете сформувати рахунок на продовження, натиснувши кнопку “Придбати ліцензію” безпосередньо у програмі M.E.Doc. Програма автоматично добере оптимальну конфігурацію ліцензій, ґрунтуючись на даних з картки підприємства. Ліцензія автоматично буде завантажена у вашу програму на наступний день після оплати.

Варіанти віддаленої роботи з програмою M.E.Doc

  • Якщо на вашому підприємстві ухвалено рішення щодо переходу на дистанційну роботу, M.E.Doc надає вам можливість працювати вдома. 

Для зручної роботи у M.E.Doc із домашнього комп’ютера  ми рекомендуємо два варіанти.

Віддалений доступ.
Власне, як можна здогадатися з назви, після певного алгоритму налаштувань, здійсненого вашим адміністратором, ви отримуєте повний доступ до вашого офісного комп’ютера та серверів з домашнього ПК. 

Перенесення M.E.Doc на домашній комп’ютер.
У програмі M.E.Doc є опція перенесення на інший комп’ютер. Ви здійснюєте резервне копіювання інформації з баз даних на зовнішній носій (наприклад, флешку). А потім переносите інформацію із зовнішнього носія на домашній комп’ютер. Як це зробити покроково та які особливості такого варіанту потрібно враховувати — читайте за посиланнями:

Закликаємо вас бути пильними до себе та своїх близьких, звести до мінімуму перебування у людних місцях, ретельно мити руки й використовувати дезінфікувальні засоби. Бережіть себе. А ми робитимемо все можливе, щоб забезпечити клієнтів повним спектром послуг у режимі онлайн для вашої повноцінної роботи вдома. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал — M.E.Doc.Informer, щоб залишатися завжди на зв’язку, ваш M.E.Doc.