вгору

M.E.Doc — вибір року 2019!

10.12.2019

Наприкінці року в компаніях заведено підбивати підсумки, рахувати досягнення, а також звітувати про зроблене за 12 місяців. Але, звісно, найприємніше: це коли роботу команди відзначають самі клієнти — ті, заради кого ми працювали і продовжуємо працювати. 

 

Приємною несподіванкою до новорічної ялинки для нашої команди стала нагорода міжнародного конкурсу-фестивалю найкращих товарів і послуг: «Вибір року 2019». Її здобула програма M.E.Doc у номінації «Комерційна програма року для подачі звітності та електронного документообігу»! Відзнаку отримала авторка програми M.E.Doc — Олеся Линник. 

 

   

 

Тема цьогорічної церемонії нагородження: «Наш Крихкий Світ», присвячена компаніям, продукти яких не просто задовольняють потреби клієнтів у заощадженні та оптимізації, а й спонукають їх обрати власний курс на свідоме використання природних ресурсів. M.E.Doc переводить бізнес на електронний документообіг, а отже допомагає значно пришвидшити бізнес-процеси і, разом із тим, зберегти гектари лісів, що виробляють кисень.  

 

Визначення бренду № 1 відбувалося за методикою компанії Fеstivals International (USA), що дає комплексну оцінку позиції товару, послуги та компанії-виробника на ринку. В опитуванні взяли участь: користувачі — 40%; експертна рада — 30%; оргкомітет — 5%; відомі люди — 10%; представники рекламних агенцій — 15%.

 

 

Дякуємо, дорогі клієнти, що ви з нами вже 20 років. Ми будемо і надалі оперативно впроваджувати усі нововведення для вашої зручності та публікувати актуальні й корисні матеріали у блозі Бухгалтера. Словом, робити все, щоб вам, працювалося якомога простіше!